Your Marathon Challenge

Op zaterdag 23 oktober 2022 deed Looprecept Lekkerkerk mee aan de Marathon Challenge van Rotterdam. De challenge stond gepland op van 4 april 2020, maar kon toen door corona niet doorgaan. Zaterdag gingen we met een kleine delegatie alsnog de challenge aan!

De challenge

Looprecept Lekkerkerk deed mee aan Your Marathon Challenge Rotterdam!! Dat houdt in dat we 42 kilometer en 195 meter liepen: een hele marathon! De eerste 41 kilometer hebben we de afgelopen tijd gelopen, tijdens onze wandelingen op dinsdag en donderdag met Looprecept Lekkerkerk. Onze laatste 1,195 km liepen we op zaterdag 23 oktober vanaf de Erasmusbrug naar de finish op de Coolsingel. De start was om 11.30 uur.

Looprecept Lekkerkerk loopt sinds 2018 elke donderdag van kwart voor tot kwart over 12 vanaf de huisartsenpraktijk in Lekkerkerk, onder mijn (bege)leiding. Iedereen kon en kan zich elke donderdag aansluiten, opgeven of aanmelden was en is niet nodig. Al in januari 2020 begonnen we met de challenge. We zijn er supertrots op dat we zaterdag de laatste loodjes mochten lopen tijdens het Marathonweekend van Rotterdam.

your marathon challenge looprecept lekkerkerkLooprecept Lekkerkerk doet niet zomaar mee aan de Marathon Challenge. Hieronder lees je onze redenen.

7 redenen om mee te doen aan de Challenge

  • We wandelen twee keer per week een half uur, en dat is goed voor je gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk.
  • We wandelen in een groep, waardoor je anderen leert kennen en/of spreekt.
  • De groep wordt begeleid door mij, de sportieve psycholoog.
  • We gaan Lekkerkerk als sportief wandeldorp neerzetten in Rotterdam.
  • We ervaren hoe het is om te finishen op de Coolsingel in Rotterdam.
  • We krijgen een supermooie medaille.
  • En natuurlijk eeuwige roem….

Waar en wanneer?

Meer lezen over Your Marathon Challenge

Your Marathon Cahellenge Looprecept Lekkerkerk 2020