Openingstijden en route

Mijn praktijk is geopend op maandag tot en met donderdag en dinsdagavond. Op vrijdag werk ik in het Franciscus Ziekenhuis Rotterdam.

Behandeling in mijn praktijk of via beeldbellen

Vanwege het coronavirus kunt u kiezen: behandeling in de praktijk of via beeldbellen. Ook een wandel-afspraak behoort tot de mogelijkheden.  Zowel in de praktijk als bij het wandelen houden we voldoende afstand. Bij beeldbellen hebben we gesprekken via internet in een beveiligde omgeving. Voor beeldbellen heeft u een computer, laptop, tablet of smartphone nodig. Het beeldbellen is niet ingewikkeld. Ik leg u precies uit hoe het werkt.

Mail of bel mij voor vragen, klachten, adviezen maandag t/m donderdag

Voor vragen over uw eigen psychische toestand of die van een ander kunt u direct contact met mij opnemen. Ik beantwoord uw vragen en leg uit wat u kunt doen om er in uw situatie het beste van te maken. Indien nodig, verwijs ik naar de juiste hulp. Als u belt en ik ben op dat moment in gesprek, spreekt u in en bel ik u op een later moment terug. Telefoonnummer: 06 – 15 87 51 28. E-mail: psycholoog@bjmh.nl of vul het contactformulier in.

Mijn nieuwe praktijk aan het Raadhuisplein, boven Wisja, naast Logopedie Nederlek.

Mijn praktijk aan het Raadhuisplein, boven Wisja, naast de Logopedie Nederlek praktijk.

Mijn praktijk:

Raadhuisplein Raadhuisplein 2D, 2941 BR Lekkerkerk

De praktijk in Lekkerkerk is tegenover de Amicitia, boven Wisja Computers, naast Logopedie Nederlek.