In het nieuws

Artikel in Reformatorisch Dagblad

Voor het artikel ‘Antidepressiva? Wandelen werkt ook’ in het het Reformatorisch Dagblad (24 februari 2024)  werd ik door Anne Lok-Vader geïnterviewd over looprecept. Lees het hele artikel via deze link.

Interview bij RTV Krimpenerwaard

Op 7 november 2023 was ik te gast bij RTV Krimpenerwaard. In het programma ‘De Waard aan tafel’ vertelde ik over Looprecept. De uitzending staat op Youtube en duurt ongeveer8 minuten. Bekijk hem hier.

5 jaar Looprecept Lekkerkerk

Op 30 augustus 2023 begon ik in Lekkerkerk met Looprecept. Sindsdien loop ik elke maandag en donderdag een half uur met iedereen die maar wil, en voornamelijk met mensen die via de huisarts naar mij zijn doorverwezen. Omdat lopen gezond voor je is. Al vijf jaar starten we op maandag en donderdag om 11.45 uur voor de apotheek, op de hoek met de huisartsenpraktijk. In de afgelopen 5 jaar hebben we 363 wandelingen gemaakt en in totaal 10.890 minuten gelopen. Veel Lekkerkerkers liepen mee.

Vanwege de 5e verjaardag was er op donderdag 5 oktober een speciale feesteditie van Looprecept Lekkerkerk. We begonnen bij de Amicitia op het Raadhuisplein en liepen vervolgens de allermooiste wandeling door Lekkerkerk. Daarna sloten we af met een (gezond) hapje en drankje. Ook was er voor alle deelnemers een sportieve verrassing.

Foto rechts: met de wandelaars van Looprecept Lekkerkerk en Debby de Graaf van Sportservice Krimpenerwaard.

Meer weten over Looprecept Lekkerkerk? Klik hier!