Behandeling

De behandeling is gericht op de oplossing van uw klachten, zodat u in het dagelijks leven weer naar tevredenheid kunt functioneren.

Gesprekken

Met een verwijzing van uw huisarts kunt u bij mij terecht voor maximaal 12 gesprekken. Dat is meestal genoeg om uw klachten te zo te verhelpen, dat u weer zelf verder kunt.

Cognitieve therapie

Ik ben cognitief gedragstherapeut en aangesloten bij de Vereniging van Gedrags- en Cognitieve therapie VGCt.  Klik hier om meer te lezen over psychologie behandeling in mijn praktijk.

Runningtherapie

foto Bernt Hellmann, sportieve psycholoog en running-therapeut en looprecept

Wanneer je last hebt van psychische klachten kan (hard)lopen als middel worden ingezet om deze klachten te verminderen. Door de psycholoog.

Runningtherapie is een effectieve behandeling van psychische klachten als somberheid, angst, een lusteloos gevoel, vermoeidheid, paniekgevoelens of stress.

Sinds kort maakt runningtherapie deel uit van mijn behandelaanbod. Dat betekent dat u voor runningtherapie bij mij terecht kunt. Als onderdeel van een behandeling naast bijvoorbeeld onderzoek, gesprekken, oefeningen en opdrachten. Of als een behandeling op zich. Klik hier om meer te lezen over runningtherapie

Meer informatie over de behandeling leest u onder de kopjes Psychische klachten, Werkwijze en Dossier, privacy en klachten.