Aanmelding

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u contact met mij opnemen. U kunt mij bellen op 06 – 15 87 51 28. Als ik de telefoon niet kan beantwoorden, bel ik u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ook het contactformulier invullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verwijzing door uw huisarts of bedrijfsarts
U hebt een verwijzing nodig van uw huisarts of bedrijfsarts. Zij geven u een verwijzing mee voor een behandeling in de Basis Generalistische GGZ (BGGGZ) of voor een eenmalig consult.

Goedkeuring van uw verzekeraar
Alle verzekeraars hebben een contract afgesloten met Cenzo, het netwerk voor psychologische zorg waarbij ik ben aangesloten. Wilt u checken bij uw verzekeraar of het klopt dat uw behandeling vergoed wordt, vergeet u dan niet te zeggen dat ik via Cenzo werk! Ik ben namelijk uitsluitend via Cenzo bij hen te vinden.

Actuele informatie

Mijn praktijk is bij Cenzo B.V. aangesloten. Op de Cenzo-website vindt u alle actuele informatie die nodig is om te beslissen of u bij mij behandeld wil en kan worden. Deze informatie helpt u, en uw huisarts/verwijzer, bij het maken van een bewuste keuze en om u goed voor te bereiden op de behandeling. Het gaat om informatie over onder meer wachttijden, behandelaren, bereikbaarheid, wat ik wel en niet behandel, specialisaties, behandelmethoden, eHealth, samenwerking, kwaliteit, cliëntervaringen en informatie voor naasten. Via deze link kunt u de informatie raadplegen.