Openingstijden en route

Mijn praktijk is geopend op maandag tot en met vrijdag en dinsdagavond.

Vanwege het Corona virus is behandeling in de praktijk niet mogelijk. Gelukkig zijn er goede alternatieven!

Behandeling met beeldbellen

Vanwege het coronavirus gaat de behandeling nu via beeldbellen. In een beveiligde omgeving hebben we dan via internet gesprekken. Dat is natuurlijk minder prettig dan een persoonlijk gesprek, maar in deze situatie is het een goed alternatief. Voor beeldbellen heeft u een computer, laptop, tablet of smartphone nodig. Het beeldbellen is niet ingewikkeld. Ik leg u precies uit hoe het werkt.

Belspreekuur op maandag 08.00 – 09.00 uur en donderdag 15.00 – 16.00 uur

Daarnaast open ik twee keer per week een belspreekuur voor mensen die een keer stoom willen afblazen en/of hun zorgen willen delen. Maakt u thuis of in uw werk stressvolle gebeurtenissen mee en heeft u behoefte om uw verhaal te delen? Loopt u thuis tegen de muren op of kunt u als mantelzorger de zorg voor uw familielid nauwelijks aan? Of voelt u zich eenzaam of angstig? Tijdens het belspreekuur kunt u uw gedachten en gevoelens kwijt. Ik kan naar u luisteren en als u dat wilt, u een advies geven. U kunt bellen op maandag tussen 8 en 9 en op donderdag tussen 3 en 4 uur. Dit is kosteloos (gratis). Telefoonnummer: 06 – 15 87 51 28.

Mail of bel mij voor vragen, klachten, adviezen maandag t/m vrijdag

Voor vragen over uw eigen psychische toestand of die van een ander kunt u direct contact met mij opnemen. Ik beantwoord uw vragen en leg uit wat u kunt doen om er in uw situatie het beste van te maken. Indien nodig, verwijs ik naar de juiste hulp. Daarnaast geef ik concrete adviezen, zoals hoe kun je ontspannen ondanks de stressvolle situatie. Dit is kosteloos (gratis). Als u belt en ik ben op dat moment in gesprek, spreekt u in en bel ik u op een later moment terug. Telefoonnummer: 06 – 15 87 51 28. E-mail: psycholoog@bjmh.nl of vul het contactformulier in.

Mijn nieuwe praktijk aan het Raadhuisplein, boven Wisja, naast Logopedie Nederlek.

Mijn praktijk aan het Raadhuisplein, boven Wisja, naast de Logopedie Nederlek praktijk.

Mijn praktijk:

Raadhuisplein Raadhuisplein 2D, 2941 BR Lekkerkerk

De praktijk in Lekkerkerk is tegenover de Amicitia, boven Wisja Computers, naast Logopedie Nederlek.